0 0
Leestijd:1 Minuten, 30 Seconden

Futsal Winsum heeft vrijdagavond met 3-3 gelijk gespeeld bij ONR. De ploeg van Marc Kruger kwam terug van een 3-1 achterstand. Beide ploegen verdienden ook niet meer dan een punt.

Bron: Futsal Winsum

Futsal Winsum was door de blessures van Deshly Storm, Sander Roorda en David Albert Villalta aanvallend zeer gehavend. De gasten begonnen in Roden ook matig en keken al snel tegen een achterstand aan.

De gelijkmaker viel halverwege de eerste helft toen Stefan Bultena een klassieke frommelgoal  maakte. Winsum was na de gelijkmaker beter en had met een voorsprong de rust in moeten gaan. De grootste kans was voor Bauke Hoekstra. Hij zette Tim Hoff vrij voor de keeper maar hij strandde op de doelman.  In de rebound moest Hoekstra alleen zien af te rekenen met een speler op de doellijn. Die had echter geen enkele moeite met de slappe inzet.

In het tweede bedrijf ging het al snel mis. De thuisploeg kwam op 3-1 en Winsum leek het simpel weg te geven. De bezoekers toonden echter veerkracht. Hier was wel wat hulp van ONR bij nodig. De intro van Michiel van Bolhuis verdween zo maar via de keeper in het doel. Tim Hoff had uit een ingestudeerde corner voor de gelijkmaker moeten zorgen.  Maar de bal hobbelde via de paal terug het veld in.

Het werd toch nog 3-3. Tim Hoff had een fraaie actie in huis. Hij speelde twee man uit en bereikte Bauke Hoekstra bij de tweede paal. Die maakte zijn eerste voor de hoofdmacht van Futsal Winsum.  Verder kwamen beide ploegen in het degradatieduel niet.

De kloof tussen ONR en Futsal Winsum blijft drie punten in het voordeel van de Noord-Groningers. Futsal Winsum is volgende week vrij en een week later komt koploper Leekster Eagles op bezoek.