Groene Ster Vlissingen 2 knap langs koploper

0 0
Leestijd:1 Minuten, 40 Seconden

Groene Ster Vlissingen 2 heeft goede zaken gedaan in de Topklasse C. De ploeg van André Siereveld en Miso Josipovic was in Vianen met 4-7 te sterk voor koploper Kawin. Door deze zege klimt het tweede naar de derde plaats op de ranglijst.

Bron: Groene Ster Vlissingen

Groene Ster begon niet goed aan de wedstrijd en keek al snel tegen een 1-0 achterstand aan. Het tweede had het lastig in de beginfase, maar naarmate de eerste helft vorderde, kwamen de bezoekers beter in de wedstrijd. Via een granaat van Thenselo Uranie werd het 1-1 en niet veel later zorgde diezelfde Uranie voor de 1-2. De Vlissingers kenden een sterke fase en kregen een aantal goede mogelijkheden om verder uit te lopen. Kort voor de rust onderschepte de sterk spelende Uranie een bal door het midden en liep zo op de doelman af. Hij gunde Hicham Bouzambou een niet te missen kans en die zorgde voor de 1-3 ruststand.

In het tweede bedrijf een waar spektakel. Kawin kwam al snel terug tot 2-3 en het was aan doelman Kariem Amer te danken dat de thuisploeg niet langszij kwam. Kawin voerde het tempo op, maar onder leiding van de beste man van de zaal, Romeo Goelaman, bleven de bezoekers stand houden. Via een snelle uitbraak zorgde Yassine Bouzambou voor de 2-4. Het spel golfde op en neer en beide teams kregen kansen. De koploper kwam terug tot 3-4, maar via een fraaie treffer van Goelaman werd het 3-5. De thuisploeg ging in de slotfase met een meevoetballende keeper op zoek naar treffers en kwam terug tot 4-5. Dankzij een aantal fraaie reddingen van doelman Amer bleef de voorsprong intact en zorgde Romeo Goelaman voor de beslissende 4-6. In de absolute slotfase bepaalde Hicham Bouzambou de eindstand op 4-7.

Groene Ster Vlissingen 2 wint op bezoek bij koploper Kawin. Het tweede wint met 4-7 en heeft nu nog “maar” zeven punten achterstand op Kawin.