ZAALVOETBAL ONLINE

Dé zaalvoetbalsite van Nederland !!!

Groene Ster Vlissingen 2 verliest bij FC Bergeijk

2 min read

Groene Ster Vlissingen 2 heeft zichzelf een slechte dienst bewezen. De ploeg van André Siereveld en Miso Josipovic verloor op bezoek bij FC Bergeijk met 7-4. Door deze nederlaag zakt de Vlissingse formatie naar de vijfde plaats in de Topklasse C.

Bron: Groene Ster Vlissingen

Het tweede begon niet goed en keek al snel tegen een 1-0 achterstand aan. De jonge talenten kenden na deze tegentreffer een goede fase en kwamen via een fraaie aanval over Hamza Zariouh en Yassine Bouzambou door laatstgenoemde al snel op 1-1. Groene Ster kende een sterke fase en niet veel later zorgde Thenselo Uranie middels een afstandsschot voor de 1-2. De bezoekers bleven sterker en via Justin van Rossem werd het 1-3. De gasten kregen kansen om verder uit te lopen, maar vergaten tevens te verdedigen. De Brabanders profiteerden hier optimaal van en kwamen kort hierna op 2-3 en zelfs op 3-3. Groene Ster was het helemaal kwijt en het werd voor de rust zelfs nog 4-3.

In het tweede bedrijf probeerde Groene Ster het nog wel, maar de echte scherpte ontbrak. FC Bergeijk maakte 5-3 en niet veel later ook de 6-3. Via een treffer van Romeo Goelaman werd het 6-4, maar ondanks veelvuldig balbezit kwam de ploeg niet verder dan een aantal afstandsschoten. Het slotakkoord was voor de thuisploeg, die de eindstand op 7-4 bepaalde.

Geef een antwoord

error:
P
appzaalvoetbalonlinecom.wpapp

GRATIS
BEKIJK