Groene Ster Vlissingen 2 walst over DZV/Biggelaar heen

Groene Ster Vlissingen 2 heeft goede zaken gedaan in de Topklasse C. De ploeg van André Siereveld en Miso Josipovic won in eigen huis met maar liefst 13-1 van hekkensluiter DZV/Biggelaar. Door deze zege klimt het tweede naar de tweede plek op de ranglijst.

Bron: Groene Ster Vlissingen

De bezoekers uit Den Bosch kwamen zonder wissels en een vaste doelman naar Vlissingen. Het tweede had hier geen boodschap aan en gaf meteen gas. Groene Ster kreeg tal van kansen en liep halverwege uit naar een gemakkelijke 6-0 voorsprong.

Ook in de tweede helft gingen de Vlissingers op jacht naar treffers. De gasten kwamen er niet aan te pas en Groene Ster liep uit naar een gemakkelijke 13-1 zege. De mooiste treffer van de avond was echter van de bezoekers. Denni Oosse, die voor de rest een prima wedstrijd keepte, had geen antwoord op een fraaie lob van afstand.

Bij de thuisploeg waren Hicham Bouzambou en Yassine Bouzambou op dreef met beiden vier treffers. Thenselo Uranie zorgde met zijn gevreesde linker voor twee treffers en de andere drie doelpunten kwamen op naam van Younes Benkhedda, Hicham Azzanagui en de eerste treffer in het shirt van Groene Ster voor Renzo Roemeratoe.

534Votes
love 261 Love
wink 78 Wink
lol 36 LoL
wow 20 Wow
cry 0 Cry
angry 0 Angry

Geef een antwoord

error:
P
ZAALVOETBALONLINE

GRATIS
BEKIJK