Hovocubo zoekt zaalvoetbaltrainer/-coach voor reserveteam

Hovocubo is op zoek naar een coach die in bezit is van diploma trainer-coach zaalvoetbal III en de daarbij behorende licentie. De coach dient de ambitie te hebben om bij een vereniging die op alle fronten bij de top van Nederland behoort een rol van betekenis te willen spelen.

Bij belangstelling voor deze functie en je wil met ons in gesprek, stuur dan een mail naar info@hovocubo.nl onder vermelding van Trainer/coach Hovocubo 2. Lees hieronder het profiel:

ZAALVOETBALTRAINER/-COACH HOVOCUBO 2

Voor het seizoen 2020-2021 is zvv Hovocubo op zoek naar een trainer/coach voor het tweede team, spelende in de Topklasse.

Hovocubo is in 1966 opgericht en behoort tot de oudste nog bestaande zaalvoetbalverenigingen in Nederland. Het eerste team van Hovocubo speelt in de eredivisie en doet jaarlijks mee om de landelijke prijzen. De club is 6x landskampioen, 3x winnaar knvb beker, 3x winnaar supercup en 1x winnaar BeNe-beker. Daarnaast behoorde het in 2014 en 2019 tot de beste 32 clubs van Europa in de ranking van de UEFA Futsalcup. Won daarnaast vele districtsprijzen.

Het beschikt over een grote jeugdafdeling. Er wordt op dit moment gebouwd aan een degelijke jeugdopleiding met als doel eigen talent naar de landelijke top op te leiden.

Wij bieden je binnen en buiten de club de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen. Hovocubo 2 is een mix van ervaren spelers die hun carrière aan het afbouwen zijn en nieuw jong talent die in de toekomst de stap naar het vlaggenschip wil maken.

De trainer van Hovocubo 2:

  • Maakt onderdeel uit van de trainersstaf van de selectie
  • Verzorgt training op 2 avonden per week
  • Coacht Hovocubo 2 op de wedstrijd dagen
  • Kan goed samenwerken met het technisch kader en helpt de hoofdtrainer om continuïteit te waarborgen
  • Verliest de individuele ontwikkeling van de spelers nooit uit het oog
  • Is zich bewust van zijn voorbeeldfunctie en gedraagt zich ernaar
  • Heeft een proactieve houding en een stimulerende rol
  • Is in bezit van het trainersdiploma TC-Zaal-3

Ben jij gemotiveerd, enthousiast en ambitieus? Wil je graag spelers helpen om de laatste stap te maken naar de top? Stuur dan je voetbal- en trainers CV en motivatie met korte omschrijving van jezelf naar: info@hovocubo.nl.

Geef een antwoord

error:
P
appzaalvoetbalonlinecom.wpapp

GRATIS
BEKIJK