REUZ 1 pakt zege in slotminuut

Goed was het allerminst afgelopen vrijdag in El Campo. REUZ 1 trof daar de studenten van Drs. Vijfje. Een team waarmee de equipe van Mike Baalmans het eigenlijk altijd lastig mee heeft. Zo ook gisteravond dus. Geen Sees Bergman meer op de bank bij Vijfje. Ras-Vijfje Rutger-Jan Buijs zwaait er sinds dit seizoen de scepter.

Bron: z.v.v. REUZ

Hij zag zijn ploeg prima beginnen. REUZ probeerde druk te zetten, maar de Groningers speelden daar eigenlijk prima onderuit. En het resulteerde in een treffer. Vlak voor rust kwam REUZ eindelijk een beetje in zijn spel. Kansen werden gecreëerd en een goal werd gescoord. Tim van Huffelen zette zelf de aanval op. Kreeg hem terug en schoot onberispelijk raak.

Ook na rust weer een prima fase voor REUZ. Met een subtiel lobje wist Roy de Bruin Patrick Steenbergen te bereiken. Met het hoofd werd het een koud kunstje. Daar waar De Bruin eerst aan de basis stond van de 2-1, was hij zelf verantwoordelijk voor de 3-1. Na een uitstekende uitworp van goalie Rolf van Wijk was De Bruin koelbloedig met zijn afronding: 3-1.

Vanaf dat moment was het de goede fase weer verdwenen en zakte het niveau, met uitzondering overigens van de prima leidende arbiter Klinkhamer. Drs. Vijfje gaf gas bij en werd beloond. 3-2 en ook de 3-3 volgden elkaar in rap tempo op. Een flinke domper en een open duel werd het resultaat. REUZ kreeg kansen op de winst, Vijfje kreeg deze. De gelukkigste werd REUZ. Steenbergen zag nog een gaatje en prikte binnen. Drie punten in de tas! Volgende week wacht zvv Avanti, wederom in El Campo.

Geef een antwoord

error:
P
appzaalvoetbalonlinecom.wpapp

GRATIS
BEKIJK