ZAALVOETBAL ONLINE

Dé zaalvoetbalsite van Nederland !!!

REUZ 1 ten onder tegen Avanti

2 min read

Een behoorlijk gehavend REUZ 1 moest vrijdagavond aantreden tegen een technisch vaardig Avanti. En daar waar spelers er niet zijn biedt dat kansen voor debutanten. REUZ 1 heeft ze in alle soorten en maten en van jong en oud. Zo ook Ivar Goedkoop. De jonge linkspoot maakte een prima indruk in de Topklasse F. En zo ook Bram Bessem. De bijna 40-er balde probleemloos mee.

Bron: z.v.v. REUZ

Desondanks was Avanti de veel betere. De Friezen zijn misschien wel een geduchte concurrent topfavoriet PKC ’83. Maar REUZ bleek een taaie. De zaalvoetbalverediging REUZ werd uit de kast gehaald en dat wierp zijn vruchten af. Met de 1-0 van Patrick Steenbergen en de 2-0 van Bram Bessem leken de Vriezenaren te gaan rusten met een mooie voorsprong. Zonde dat Avanti toch nog één wist te prikken.

Dat deden ze ook na rust. Snel verdween de voorsprong en keek REUZ tegen een achterstand aan. Op karakter leek er toch weer een stunt in de maak, dankzij een 6-4 voorsprong. Stelling en Steenbergen (drie keer) produceerden de treffers. Maar uiteindelijk moest ook de uitstekend keepende Rolf van Wijk toezien, samen met de eveneens goed spelende verdediging Bessem, Roel Grootjans en Björn Tooren, dat Avanti aan het langste eind ging trekken. Van 6-4 werd het uiteindelijk 6-8.

Terecht, dat wel. De tegentreffers na de 6-4 kwamen te snel, waardoor het geloof bij de gasten volledig terug kwam. Niet getreurd, volgende week op bezoek bij De Herauten.

Geef een antwoord

error:
P
appzaalvoetbalonlinecom.wpapp

GRATIS
BEKIJK