0 0
Leestijd:1 Minuten, 22 Seconden

Afgelopen maandag stond de uitwedstrijd tegen Brielle op het programma. In sporthal Dukdalf was om 21:00 uur de aftrap. ZVV Den Haag was maar met 1 doel naar Brielle afgereisd en dat was revanche, de eerdere ontmoeting ging namelijk verloren. Een beter verdedigend ZVV Den Haag zette als team alle zeilen bij om de winst over de streep te trekken.

Helaas waren er eerder op de dag 2 afmeldingen en was het even puzzelen geblazen. Met alsnog 7 spelers en 2 keepers begon ZVV sterk aan de wedstrijd. Al ging het spel over en weer, het was Den Haag dat het heft in handen nam. De Haagse ploeg nam twee keer de leiding, maar de spelers van Brielle gaven zich niet zomaar gewonnen. Voor rust wist de thuisploeg bijna steeds op gelijke hoogte te komen. ZVV trok aan het langste eind en bepaalde de ruststand op 3 – 4.

Na rust veranderde het speelbeeld niet, maar probeerde Brielle wel de gelijkmaker te forceren. De Hagenezen bleven rustig en beheerst voetballen. Pas nadat de marge werd opgeschroefd naar 3, kwam de ploeg uit Brielle tot scoren. De marge van 2 bleef niet lang op het scorebord, want ZVV Den Haag liep uit naar een 4-8 voorsprong. De verloren thuiswedstrijd werd zeker teniet gedaan, maar er was nog een grotere winst. Er werd echt als team gevoetbald en gepresteerd. Het gehele team verdiende een pluim.

Aanstaande woensdag 21 maart staat alweer de volgende wedstrijd op het programma. In de Rotterdamse Topsportcentrum is het tweede team van Salaam gastheer. De aftrap is om 20:00 uur en de wedstrijd staat onder leiding van de heer de Groot.