0 0
Leestijd:1 Minuten, 16 Seconden

Na het onverdiende verlies van vorige week stond nu de volgende krachtmeting voor de deur, en wat voor één. FC Maense de ongeslagen koploper kwam op bezoek en was van plan om de punten mee naar Rotterdam te nemen. ZVV Den Haag ging van start met het goede spel van vorige week en bracht meerdere malen de koploper aan het wankelen, maar het euvel van het missen van de kansen leek wederom het probleem te worden.

ZVV Den Haag  Christian Brafine Photography

De score liep eerst gelijk op. Net voor rust maakte de Morad de aanvoerder vanuit een strafschop een doelpunt nadat een watervlugge Mo binnen de lijnen werd gevloerd: 3-2. Net voor rust kreeg FC Maense ook een strafschop, maar die werd vakkundig door Ilias gestopt.

Ruststand 3-2.

Na rust wilden de Rotterdammers de teugels strakker aantrekken maar ZVV liet zich niet overbluffen. Ze kregen weer de beste kansen maar het euvel van niet scoren leek weer het probleem te worden. Maense kwam nog tot 4-4 terug maar toen gooide het jonge team van het coachduo René Havermans en Steve Poeran de schroom van zich af en liep uit naar een 8-4 overwinning.

De technische staf was blij dat het vertoonde spel nu wel zijn vruchten afwierp en kijkt vol vertrouwen naar de toekomst.

Komende maandag wacht de volgende tegenstander. Dat staat de uitwedstrijd tegen HMC op het programma. De aftrap is om 20.00u in Overbosch.