- 20:30
ZVV Zwaag
4 2

MSV-Zeemacht pakt in slotseconden alsnog de volle buit

De heren trapten vrijdag 17 november jl om 19:30 uur af in sporthal De Brug te Den Helder. Er werden, vooral door Zeemacht, wel wat mogelijkheden gecreëerd, maar dit resulteerde in het eerste kwartier nog niet tot doelpunten.

Bron: MSV-Zeemacht

Een paar minuten voor rust was het Aron die de score opende met een verwoestende uithaal in de korte kruising. Na goed doorjagen van Tarik werd vlak voor de rust de score uitgebouwd met een bekeken balletje over de keeper door Mike.
Ruststand 2-0.

Het begin van de 2e helft was weer voor Zeemacht, maar een onoplettendheid in verdedigend opzicht zorgde ervoor dat Drs. Vijfje op 2-1 kon komen. Zeemacht antwoordde direct met de 3-1 en 4-1 van Mike Zomerdijk. Hiermee leek Zeemacht de beslissende tussensprint genomen te hebben, dit bleek echter niet het geval. Op aangeven van Zeemacht werd een speler van Drs. Vijfje alleen voor eigen keeper Brian gezet: 4-2.

Hierna volgde een rommelige periode waarin Zeemacht de uitploeg helemaal terug liet komen, 4-3 en 4-4 waren het gevolg. Een minuut of 3 voor tijd nam de uitploeg een time-out, de opdracht leek toch vooral het punt te koesteren. Het leek er lang op dat de 4-4 ook de eindstand zou worden, maar met 2 seconden op de klok mocht Zeemacht nog een corner nemen. Deze bal werd direct de cirkel in gespeeld en door Mike binnengewerkt. Eindstand 5-4

Meer info: Eerste Divisie A