Groene Ster lijdt eerste nederlaag van dit kalenderjaar (incl. 🎥) – 📷 Jaap van der Pijll Photography

0 0
Leestijd:1 Minuten, 42 Seconden

Groene Ster Vlissingen is er niet in geslaagd de mooie reeks van zes overwinningen op rij een goed vervolg te geven. De ploeg van Hoessein Bouzambou verloor op bezoek bij HV/Veerhuys met 7-3. Door deze nederlaag is de voorsprong op HV/Veerhuys, de nummer twee in de Degradatiepoule, geslonken naar één punt.

Bron: Groene Ster Vlissingen (📷 – Jaap van der Pijll Photograpy)

Eredivisie (Poule B)
vr 8 maart 2024
- 20:30
HV Veerhuys
7 3
Groene Ster Vlissingen

De Vlissingers reisden met veel vertrouwen af naar Noord-Holland. Desondanks begonnen de bezoekers niet goed aan het duel. De thuisploeg was wel scherp en kwam al snel op 1-0. Kort daarna kwam HV/Veerhuys op 2-0 en tot overmaat van ramp werd het zelfs 3-0. Karim Boughaba verkleinde de achterstand en maakte er 3-1 van. Het slotakkoord was echter wederom voor de thuisploeg, die de ruststand op 4-1 bepaalde.

Groene Ster had in het tweede bedrijf wat recht te zetten, maar kwam er vanavond simpelweg niet aan te pas. De Noord-Hollanders liepen al snel uit naar een 6-1 voorsprong en daarmee was de topper eigenlijk al beslist. De Vlissingers gaven echter niet op en kregen ook de nodige kansen. Via sterkhouder Abdoe Abdenbi werd het 6-2, maar kort daarna werd het alweer 7-2. Het slotakkoord was voor Istvan Bakx, die de eindstand op 7-3 bepaalde. 

Selectie Groene Ster
Youssef Ben Sellam, Karim Ben Sellam; Ufuk Kahveci, Khalid El Hattach (C), Mourad Azzanagui, Haitam Kadiri, Nabil Azzanagui, Karim Boughaba, Istvan Bakx, Imad Azzanagui en Abdoe Abdenbi.

Meer info: Eredivisie

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
error:
Cookieconsent met Real Cookie Banner P