0 0
Leestijd:47 Seconden

PURMEREND – Met in totaal 23 verenigingen en 320 spelers/speelsters worden deze week in sporthal de Beuk te Purmerend de Futsal Talent Cup events –hét spannende podium voor jong zaalvoetbaltalent!– gespeeld.

Bron + Foto’s: FC Eindhoven / Futsal Talent Cup

In de categorie O17 heeft FC Eindhoven O17 maandag 25 april jl. de Futsal Talent Cup gewonnen. In de finale werd AFC ’34 O17 met 2-1 verslagen. Wail Essanousi (FC Eindhoven O17) werd uitgeroepen tot beste speler van het toernooi.

FC Eindhoven O17

In de categorie O15 heeft FC Eindhoven O15 dinsdag 6 april jl. de Futsal Talent Cup gewonnen. In de finale werd met 2-0 gewonnen van FC Marlène. Ook de prijzen voor beste keeper en speler gingen mee naar Eindhoven.

FC Eindhoven O15

NB: De wedstrijden voor de categorieën O13 en O11 worden donderdag 28 april respectievelijk vrijdag 29 april a.s. gespeeld, wederom in sporthal de Beuk te Purmerend.

MEER INFO: Futsal Talent Cup