Westerkwartier boekt een ruime overwinning

0 0
Leestijd:55 Seconden

De zaalvoetballers van V.V. Westerkwartier kampen nog steeds met een flink aantal blessures en afwezigen. Daarom voegde coach Erik Donker “good old” Rense Dijk en debutant Henkjan de Boer toe aan de selectie.

Bron: V.V. Westerkwartier

Het onderin bivakkerende Futsal Beilen liet de hele wedstrijd veel ruimte en daar wisten de technisch vaardige voetballers van Westerkwartier wel raad mee. Hoewel er eerst een handvol kansen werd gemist was het halverwege de eerste helft raak en daar was nieuweling Henkjan de Boer nauw bij betrokken: Menco Oedzes kreeg de bal panklaar en maakte de 1-0. Daarna was het spelmaker Rutger van der Veen die Delano Dussel bediende en deze wist daar wel raad mee: 2-0.

Na de rust regen de kansen zich aaneen, maar de thuisclub wilde misschien wel te graag en was daardoor slordig. Opmerkelijk was de solo van Rense Dijk, die over het hele veld stuk voor stuk een tegenstander het bos instuurde om vervolgens droog de 3-0 aan te tekenen. Rutger van der Veen bepaalde uiteindelijk de eindstand op 5-0.

Meer info: Topklasse F