ZVV Kroeven / Laboral Services BV
2 2
ZVV Ede

ZVV BE’79 deelt de punten met ZVV Ede

Beide ploegen deden niet veel voor elkaar onder, de thuisploeg kwam al snel op voorsprong door Sallah eddine Allach. Vervolgens was het BE’79 doelman Niek de Jong die met fabelachtige reddingen zijn ploeg op voorsprong hield. Ook ZVV BE’79 kreeg kansen om uit te lopen maar het waren de gasten die in de tweede helft de verdiende gelijkmaker scoorde.

Bron: ZVV BE´79

In de tweede minuut was het Sallah Allach die zijn tegenstander passeerde en diagonaal binnen schoot, 1-0. De gasten leken niet aangeslagen van de vroege achterstand en creëerde enkele prima kansen. Maar het was de al weken in prima vorm verkerende doelman Niek de Jong die met katachtige reddingen zijn ploeg op voorsprong hield. Ook de thuisploeg kreeg kansen, de grootste was voor Sallah Allach, de paal bracht redding voor de gasten.

In de beginfase van de tweede helft was het de thuisploeg dat de grootste kansen kreeg, opnieuw bracht de paal redding. Bilal Ben Liou omspeelde zijn tegenstander maar zijn punter kwam via de binnenkant van de paal terug het veld in. Halverwege de tweede helft kwam de verdiende gelijkmaker voor ZVV EDE, Ilias Joubid schoot hard en onhoudbaar in het dak van het doel, 1-1. Beide ploegen probeerde het nog wel maar uiteindelijk werd er niet meer gescoord.

Bedankt voor jullie onvoorwaardelijke steun gisteren! Aanstaande week nemen we even rust, maar we kunnen niet wachten om jullie weer te zien op vrijdag 22 maart. Zet het in je agenda, we hebben jouw aanmoedigingen hard nodig als we de strijd aangaan tegen ZVV Kroeven. Aanvang van de wedstrijd is om 21.30 uur in sporthal 't Ruiven. Laten we samen de zaal oplichten en onze kleuren met trots vertegenwoordigen! 💪🟡⚫

Meer info: Eredivisie