- 21:30
1 7
OACN-Boys

FC Westland wint probleemloos van OACN Boys

De zaalvoetballers van FC Westland traden afgelopen vrijdag thuis aan tegen OACN Boys uit Spijkenisse. Na het teleurstellende verlies in de kampioenschapstopper tegen ZVG Cagemax twee weken geleden, resteert voor FC Westland de nacompetitie.

Bron: FC Westland

De 1e van de 3 resterende wedstrijden in de Eerste Divisie B werd afgelopen vrijdag in Sporthal Hogeveld --na een 2-1 ruststand-- met 6-1 gewonnen. Beide partijen stuiten in de beginfase meermaals op de sterk spelende doelmannen aan beide kanten. Echter, Westlandse keeper Barry Botman wist de 0-1 niet te voorkomen. Pas 2 minuten voor rust wist Mouhsine El Arnouki de gelijkmaker op de doellijn binnen te tikken na voorbereidend werk van Jabrane El Youssefi. Anouar Attal Haoui zette 1 minuut later onmiddellijk de 2-1 voorsprong en ruststand op het bord met een verfijnde lob over de keeper.

In de tweede helft hield de bezoekende ploeg uit Spijkenisse lang stand, mede door een te laag baltempo van de Westlanders. De 3-1 van Anouar Attal Haoui was het startschot voor FC Westland waarin het met fases via zogenoemd 'Gallery Play' uit wist te lopen tot een 6-1 eindstand. Het vermelden waard was de 5-1 van Sinan Keskin, waar hij met een keiharde streep binnenkant paal kruising de fans op de banken kreeg.

Doelpuntenmakers FCW
Anouar Attal Haoui (3x), Sinan Keskin (2x) en Mouhsine El Arnouki

Eerstvolgende thuiswedstrijd voor de Westlanders is 3 mei a.s., dan is in de laatste speelronde ZVV BE'79 uit Berkel Enschot de tegenstander om 21:30 uur in Sporthal Hogeveld. Vrijdag 26 april a.s. gaat het eerst nog op bezoek bij GZV Watergras.

Meer info: Eerste Divisie B