- 19:30
ZVV Ede 2
1 11

TZR Fermonia Boys zet ongeslagen status in 2024 voort

Afgelopen vrijdag speelden onze mannen de lastige uitwedstrijd tegen Morado CF uit Nijmegen. Morado heeft in de laatste thuiswedstrijd van 2023 tegen de nummer twee SC Olympic (nipte nederlaag) laten zien een ploeg te zijn om rekening mee te houden.

Bron / Foto: TZR Fermonia Boys

Morado CF was op volle oorlogssterkte en bij onze mannen ontbraken Jeffrey en Tarik (beide vakantie ) en Jeremey (die gelukkig wel aan zijn herstel is begonnen, na zijn beenbreuk ). Daartegenover stond het debuut van Amine El Alji ( hierover later meer).

Onze mannen wisten op voorhand dat het geen makkelijke opgave zou worden. Ook in de thuiswedstrijd eerder dit seizoen hadden onze mannen de handen vol aan de studenten uit Nijmegen. Onze mannen begonnen dan ook zeer afwachtend en slordig aan de wedstrijd. Met aan beide kanten flink wat mogelijkheden. Ware het niet dat Yassine Tsabounti die bezig is aan een zeer sterke seizoen, zijn doel schoon hield in de eerste helft. Hierdoor bleven onze mannen in de wedstrijd. Het was dan ook heel lang wachten voor dat in de 18e minuut Sami Belfaqir de 0-1 wist te scoren. Dit was tevens ook de ruststand.

In de rust werd aangegeven dat de mannen geduld moesten blijven houden. En verdedigend minder moesten weggeven. Zo gezegd, zo gedaan. Een veel betere tweede helft, waar een veel hoger niveau werd behaald. Met doelpunten van Sami, Mo en Walid.

Door deze overwinning is er na 11 wedstrijden 33 punten behaald, waardoor onze mannen ongeslagen koploper blijven.

Doelpuntenmakers:
Sami Belfaqir ⚽️⚽️
Mo El Amri ⚽️
Walid Kaabouni ⚽️

Man Off The Match:
Sami Belfaqir
(met zijn 2 doelpunten had hij een grote bijdrage in de overwinning)

Vrijdag 19 januari a.s. staat voor onze mannen een zeer belangrijke wedstrijd op het programma. In een uitwedstrijd nemen onze mannen het dan op tegen de nummer twee: SC Olympic.

Meer info: Eerste Divisie C