ZAALVOETBAL ONLINE

Dé zaalvoetbalsite van Nederland !!!

ZVS/Bodemflex 1 beleeft teleurstellende avond tegen JCK/AISO: 2-8

2 min read

Foto: ZVS

ZVS had zich veel van deze wedstrijd voorgesteld, maar geen 2-8 nederlaag + een rode kaart. Aanvankelijk was er na een snelle 2-0 voorsprong niets aan de hand. Totdat JCK terug in de wedstrijd werd geholpen, en daarna was ZVS gezien en kon je niet anders zeggen dat JCK verdiend revanche nam voor de bekernederlaag afgelopen september.

Bron: ZVS

Na de afgelopen weken alleen maar tegen top teams gespeeld te hebben, wachtte ZVS nu in de eigen Theereheide arena het treffen met JCK/AISO. Vooraf wel het idee dat er wellicht nu wel wat te halen viel. Waarom ook niet. Het positivisme werd vooral gehaald uit de recente wedstrijd in Utrecht voor de beker toen ZVS een 4-1 achterstand nog rechttrok en na strafschoppen won.

Het begin van ZVS mocht er ook wezen. Na 55 seconden zorgde Joep van der Meijden na een hakje van Martin de Laat voor de 1-0. 4 minuten later stuurde Martin opnieuw Joep weg, die bediende Daan Van Uden die doelman Fabrian Jaarsveld in twee instanties kon passeren. Op dat moment een verdiende voorsprong voor ZVS. Maar amper na de 2-0 speelde Rob van Kruijsdijk de bal in de voeten van JCK aanvoerder Amin Said en die strafte dat genadeloos af: 2-1. Vanaf dat moment keerde de wedstrijd 180 graden en werd met het nodige kunst en vliegwerk de 2-2 voorkomen.

Maar ook na rust kwam ZVS er zelden aan te pas en al snel lag de onvermijdelijke 2-2 er ook snel in. Die kwam van de voet van Hamza Azouagh. Niet lang daarna scoorde Abdelhafid Ababou de 2-3 en was er ook nog een eigen doelpunt van Rico de Laat.

Daarna werd het Joep allemaal even te veel. Eerst probeerde hij nog een reclamebord in tweeën te trappen en probeerde dat even later bij Fouad Dahmani en kon met rood vertrekken. Met een man meer scoorde Azouagh z’n 2e treffer: 2-5. ZVS ging daarna risico nemen door met de man-meer situatie de spanning nog terug te brengen. Maar verder dan een schot op de paal van Richard Van de Kerkhof kwam ZVS niet. Sterker nog, het slikte nog 3 treffers. Ceyhun Sabaoglu (2-6), Azouagh (2-7) en Kubilay Karatas (2-8) konden allebei in een leeg doel scoren en de eindstand daarmee vastleggen.

Volgende week wacht voor ZVS de uitwedstrijd in Werkendam in Sporthal De Crosser waar CFM/Transito onze volgende tegenstander zal zijn. Aanvang: 20:00 uur.

Geef een antwoord

error:
P
appzaalvoetbalonlinecom.wpapp

GRATIS
BEKIJK