Westerkwartier en ZVF/Kunststofvloeren Nederland delen de punten

0 0
Leestijd:1 Minuten, 27 Seconden

Het werd een hectische wedstrijd in Sportcentrum Leek afgelopen vrijdagavond. Op het bijveld werd padel gespeeld en op het hoofdveld de wedstrijd van Westerkwartier tegen Franeker.

Bron/📷: VV Westerkwartier

Onder de voortdurende muziek vanaf het padelveld ontspon zich een spannende partij waarin Franeker eigenlijk de betere was. Maar doelman Erwin Heidinga van de Groningers was vrijwel onverslaanbaar en hij had het geluk dat de paal hem regelmatig bijstond.

Westerkwartier nam al snel een voorsprong na een vlotte aanval waarbij Mats Wolthuis hard inschoot en de rebound door Sale Rozema werd benut. De gelijkmaker viel daarna na een flinke dekkingsfout in de Groninger defensie. De thuisclub kwam zelfs op achterstand door half ingrijpen en zodoende werd er met een 1-2 achterstand gerust.

Topklasse F
vr 12 april 2024
- 21:00
VV Westerkwartier
2 2
ZVF / Kunststofvloeren Nederland


In de tweede helft nam de intensiteit en de hectiek toe. Westerkwartier zag Rense Dijk met een gele kaart naar de strafbank verdwijnen, maar het trio Menno en Jacob Tjoelker en Joey Hummel hield stand met Heidinga weer in een hoofdrol. Uiteindelijk werd de thuisclub wat sterker en via wederom Mats Wolthuis werd Joey Hummel bereikt die koeltje wist te scoren (2-2). In de ultieme slotfase kon het beide kanten op, maar mocht vooral Westerkwartier blij zijn met het sterk bevochten punt.

Meer info: Topklasse F

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
error:
Cookieconsent met Real Cookie Banner P