Zowel de heren als vrouwen van ZVV Middelburg incasseren een 10-1 nederlaag

0 0
Leestijd:2 Minuten, 36 Seconden

Vrijdag 19 april jl. speelden de heren van ZVV Middelburg een uitwedstrijd tegen Futsal Team Bergen op Zoom, de nummer 3 tegen de nummer 2. Het beloofde een spannende wedstrijd te worden.

Bron: ZVV Middelburg

Helaas begon ZVV Middelburg zwak. Ze gaven de tegenstander veel ruimte, wat met de individuele kwaliteiten van Bergen op Zoom niet slim was. Al snel kwam ZVV Middelburg op een 1-0 achterstand. De thuisploeg liet de bezoekers rustig opbouwen en probeerden de bal te veroveren om een tegenaanval op te zetten, maar ZVV Middelburg kon niet hun normale niveau bereiken. Bergen op Zoom domineerde en scoorde snel achter elkaar, met scores van 2-0, 3-0 en zelfs 4-0 in de eerste 10 minuten.

Topklasse C
vr 19 april 2024
- 20:15
Futsal Team Bergen op Zoom
10 1
ZVV Middelburg

ZVV Middelburg probeerde weerstand te bieden door de keeper mee naar voren te laten gaan, maar dit bracht weinig op. Celino Davidse scoorde nog wel de eretreffer op aangeven van Okan Baskos, maar dit was niet genoeg om terug te komen in de wedstrijd.

In de tweede helft bleef hetzelfde beeld. Bergen op Zoom profiteerde van de fouten van ZVV Middelburg en verhoogde de score naar 10-1, wat resulteerde in een ruime nederlaag voor ZVV Middelburg.

Meer info: Topklasse C

Ook de vrouwen speelden vrijdag 19 april jl. een uitwedstrijd, zij speelden tegen G.S.F.V. Drs. Vijfje VR, in Groningen.

Ze begonnen de wedstrijd erg moeizaam en kregen geen grip op het snelle spel van de tegenstander. Dit resulteerde in een 2-0 achterstand na ongeveer 5 minuten spelen. Door de snelle achterstand en de krappe selectie gingen de vrouwen met een voetballende keeper spelen. Hiermee hoopten ze meer grip op de tegenstander te krijgen en tot meer kansen te komen . Hierdoor kwamen ze wel beter tot voetballen, maar namen ze ook meer risico. Dit zorgde ervoor dat we gingen rusten met een 6-0 achterstand.

Eredivisie Vrouwen (Poule B)
- 20:30
G.S.F.V. Drs. Vijfje VR
10 1
ZVV Middelburg VR

De tweede helft was eigenlijk hetzelfde beeld als in de eerste helft. Middelburg probeerde met een extra speler kansen te creëren, maar gaven hierdoor ook meer kansen weg. Sharona scoorde nog de 7-1, maar dit was slechts een eretreffer. Eindstand 10-1.

Meer info: Eredivisie Vrouwen