Koploper White Stones maatje te groot voor ZVV Urk/Bakkerij De Kof – incl. 🎥

0 0
Leestijd:1 Minuten, 55 Seconden

Afgelopen vrijdagavond ging ZVV Urk/Bakkerij de Kof 1 voor een stunt, kon het enige tijd ook meekomen, maar moest het zich toch gaandeweg de wedstrijd neerleggen bij een nederlaag tegen ZVV White Stones uit Egmond aan Zee (3-7).

Bron: ZVV Urk

In de eerste minuten hield De Kof 1 aardig stand tegen White Stones. Met kansen over en weer leek de thuisploeg niet de mindere. Helaas moesten de Urkers halverwege de eerste helft toch twee tegendoelpunten slikken. Een uitgespeelde counter en daarna meteen in de daaropvolgende aanval weer een treffer van White Stones, zorgden ervoor dat Bakkerij de Kof 1 voor een flinke klus kwam te staan.

Toch zouden de Urkers nog voor rust een tegentreffer noteren, toen Riekelt Snoek de 1-2 met een knappe actie binnenschoot. Helaas was het White Stones wie via routinier Tom Hofkamp voor de 1-3 zorgde. Hij benutte vlak voor het rustsignaal een tien-meter trap.

Eerste Divisie A
vr 12 april 2024
- 21:00
ZVV Urk / Bakkerij De Kof
3 7
ZVV White Stones

In de tweede helft kwam de zege van White Stones nimmer in gevaar. Meteen waren de bezoekers bij de les en werd de score vrijwel meteen opgevoerd. Een flinke nederlaag leek in de maak voor De Kof 1, wat via een spelende keeper nog iets probeerde, maar het kon slechts alleen de schade beperken door zelf nog tweemaal te scoren via Jacob Regnerus en Johan Loosman. Een 3-7 eindstand zorgde voor vreugde bij de bezoekers. Zij konden een lastige uitwedstrijd weer afvinken.

Voor de Urkers een teleurstellende avond, ook omdat concurrent Drs. Vijfje een punt heeft gepakt tegen Zeemacht (2-2); het verschil met de Groningers bedraagt op de ranglijst nog maar 4 punten.

Komende week speelt ZVV Urk/Bakkerij de Kof 1 uit tegen Vios’79 en die week erop komt Futsal Emmeloord op bezoek.

Meer info: Eerste Divisie A

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
error:
Cookieconsent met Real Cookie Banner P