ZVV Urk/Bakkerij De Kof stelt handhaving in Eerste Divisie definitief veilig

0 0
Leestijd:1 Minuten, 43 Seconden

Op bezoek in Warmenhuizen bij middenmoter VIOS’79 heeft ZVV Urk/Bakkerij de Kof hele goede zaken gedaan. Door verlies van de concurrentie en zelf te winnen speelt het volgend seizoen wederom Eerste Divisie. Door twee tien-meter-trappen van Kees de Boer werd de achterstand in de slotfase omgebogen.

Bron: ZVV Urk

Sterke eerste helft
De Urkers speelden een sterke eerste helft. Het verdedigde goed en deelde hier en daar wat speldenprikjes uit. Via Willem Snoek, die een afvallende bal van dichtbij binnenschoot, kwam het op een verdiende voorsprong.


Vlak voor rust schoot Jelbert Loosman een vrije trap heerlijk binnen: 0-2. Daarmee leek het dat er met een mooie voorsprong de rust zou worden ingegaan. Maar niets bleek minder waar. In de laatste tien seconden werd een strakke voorzet in eigen doel gewerkt en onnodig was de spanning weer terug.

Eerste Divisie A
vr 19 april 2024
- 20:20
ZVV Vios '79 / Gomes Noord-Holland
3 4
ZVV Urk / Bakkerij De KofTien-meter-trappen
Vlak na rust strafte VIOS onnodig balverlies meteen af en was de stand weer gelijk. De Kof liet de wedstrijd in die fase helemaal uit hun handen glippen en kwam zelfs op achterstand: 3-2. In de slotfase kreeg de selectie van Herman Spel twee tien-meter-trappen wie via Kees de Boer werden binnen geschoten.

Derby: Futsal Emmeloord
Na het laatste fluitsignaal was de opluchting groot en toen bekend werd dat de concurrentie had verloren is nog een seizoen Eerste Divisie twee wedstrijden voor het einde van de competitie veilig gesteld. Aankomende vrijdag spelen de Urkers de derby tegen het al gedegradeerde Futsal Emmeloord. Wedstrijd in sporthal de Schelp begint om 21:00 uur.

Meer info: Eerste Divisie A

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
error:
Cookieconsent met Real Cookie Banner P