BE ’79 lijdt puntenverlies in Werkendam

Na de knappe prestatie en het bereiken van de bekerfinale vorige week leek de energie bij de zaalvoetballers van ZVV BE ’79 plotseling verdwenen. Ondanks de ‘veilige’ 0-3 voorsprong kwam de thuisploeg in het tweede deel van de tweede helft nog knap terug tot 3-3.

Bron + Foto’s: z.v.v. BE ’79

Het wedstrijdbeeld was duidelijk, CFM/Transito zakte ver terug en liet het spel aan de gasten. De gasten domineerde terwijl de thuisploeg er zo nu en dan met snelle omschakelingen gevaarlijk uit kwam. Piet Adams leek de openingstreffer te maken toen hij zich vrij draaide en in een leeg doel leek te schieten, hij schoot echter op de paal.

Het duurde tot in de laatste minuut voor rust dat er een doelpunt viel. Een vrije trap net buiten de cirkel werd door Jeroen Hakkens in de kruising geschoten, 0-1. Even later had de voorsprong verdubbeld kunnen worden toen Kenneth van de Wiel, na een steekbal van Jeroen Hakkens, vrij voor doelman Verdoorn verscheen. De CFM/Transito doelman voorkwam een doelpunt.

Al vroeg in de tweede helft werd het 0-2 toen Appie Marouane vrij op kon komen en met een schot laag in de verre hoek doel trof. En enkele minuten later was het opnieuw raak voor de gasten, een lange bal van Kevin Cornet werd fantastisch in één beweging uit de lucht binnen geschoten door Reggy Elias. BE ’79 leek de wedstrijd ‘in de zak’ te hebben maar nog in dezelfde minuut was het Mohamed el Mossaoui die doelman Dennis Kapteijns kansloos liet, 1-3. Een minuut later was het 2-3 toen BE’79 er slecht uitkwam en CFM snel om schakelde, opnieuw was het Mohamed el Mossaoui die scoorde.

De thuisploeg schakelde nog een tandje bij en opnieuw uit een snelle omschakeling werd het gevaarlijk, het was doelman Dennis Kapteijns die de gelijkmaker voorkwam. Maar even later viel de gelijkmaker toch, het was Bart Jongejan die acht minuten voor tijd de gelijkmaker binnen schoot, 3-3. In de laatste drie minuten ging BE ’79 alsnog op zoek naar de overwinning door met Kevin Cornet in plaats van doelman Dennis Kapteijns te spelen. Maar heel veel leverde het niet op, CFM/Transito kon op basis van de tweede helft een verdiend punt in eigen huis houden.

Geef een antwoord

error:
P
appzaalvoetbalonlinecom.wpapp

GRATIS
BEKIJK