0 0
Leestijd:50 Seconden

Futsal Winsum heeft vrijdagavond met 3-7 verloren van titelkandidaat Hoornse Veerhuys. In de beginfase waren de bezoekers door autopech nog niet compleet en kreeg de thuisploeg kans op kans om de score te openen. Dit lukte uiteindelijk pas na een kwartier spelen door een goede actie en een prima goal van Deshly Storm.

Kornelis Prins

De bezoekers, die inmiddels compleet waren, kwam nog voor rust helemaal terug. Winsum leek bij rust tegen een 1-3 achterstand aan te moeten kijken maar vlak voor het rustsignaal schoot Reinder Haaksema de aansluitingstreffer binnen.

In de tweede helft waren de bezoekers beter. Het werd al snel 2-4 maar kort hierna scoorde Deshly Storm de 3-4 bij de tweede paal na een intrap van Tim Hoff. Verder liet de titelfavoriet het niet komen en het werd uiteindelijk 3-7.

Winsum had in de beginfase de kansen maar die werden niet benut. Komende vrijdag volgt een nieuwe kans op drie punten tijdens het uitduel met Marlene 2 in Heerhugowaard.