ZAALVOETBAL ONLINE

Dé zaalvoetbalsite van Nederland !!!

Leekster Eagles neemt drie punten mee uit Zwolle

2 min read

Vrijdag 24 januari jl. speelde Leekster Eagles uit tegen IFC Zwolle. Het was Delano Dussel die in de negende minuut van de wedstrijd het scorebord aan het werk wist te zetten. En de stand was 0-1

Bron: Leekster Eagles

Twee minuten later wist Zwolle, Leekster keeper Erwin Mensink te passeren en de stand werd weer gelijk getrokken. Kort voor rustsignaal kwam Stan van der Wal aan bod en met een stand van 1-2 mochten de spelers voor een moment de kleedkamers opzoeken om aldaar even uit te dampen.

In de tweede helft was het Zwolle die de stand in de negende minuut weer gelijk wist te trekken. De Leeksters moesten met de billen bloot om de begeerde drie punten binnen te slepen en verhoogden de druk op het speelveld wat resulteerde in twee gele kaarten, maar ook de basis was voor het doelpunt van Fabio de Matos Fernandes.

Met nog een kleine vier minuten te gaan was het 2-3. Niet veel later was het Karim Layeb die de keeper van Zwolle wist te verschalken en twee minuten voor tijd was het 2-4. Het zweet vloeide rijkelijk in de sporthal en in laatste minuut wist Zwolle nog een tegendoelpunt te scoren. Daarna was het over en uit. Het eindsignaal werd gegeven, het publiek bedankt en Leekster Eagles kon de 3 punten in de tas steken en richting Leek afreizen.

Doordat Texel ’94 van Zeemacht heeft gewonnen is de tussenstand als volgt: Texel ’94 30 punten, Leekster Eagles 27 punten, Zeemacht 24 punten, Urk 23 punten, etc.

Geef een antwoord

error:
P
appzaalvoetbalonlinecom.wpapp

GRATIS
BEKIJK