Nieuw elan bij Futsal LTC

ASSEN – In de eerste divisie was LTC afgelopen seizoen bezig met een spectaculair seizoen. Geen enkele tegenstander kwam met een gerust hart naar de Peelohal want in de sfeervolste zaal van de Eerste Divisie kon dit team iedereen verslaan. Helaas maakte het corona virus een abrupt einde aan dit seizoen.

Bron: Futsal LTC

En zo kwam er ook een abrupt einde aan een Faraouni tijdperk bij LTC. Smaakmakers Mo en Samad gaan namelijk samen met goalgetter Jan Hooiveld voetballen bij het ambitieuze PKC. Toufik Faraouni blijft wel in Assen maar verruilt de houten vloer voor de kunstgrasmat van ACV. Denk dat LTC en haar aanhang jaren hebben genoten van deze balvirtuozen en volgens mij de mannen zelf ook de heerlijke voetbalsfeer in Assen. Al met al een geweldige samenwerking en wellicht krijgt het ooit nog eens een vervolg.

Gelukkig zijn er altijd nieuwe talenten die graag hun plek innemen en willen gaan schitteren in de Eerste Divisie. Leuk detail, ook deze jongens kennen de pleintjes van Hoogezand en hebben daar een flinke dosis techniek en vechtlust aangeleerd: Jimmy Anakotta en Arnold Slagter. Slagter is een ware balvirtuoos. Met veel mooie acties was die afgelopen week al een ware plaag voor de tegenstanders van VV Hoogezand in de eerste klasse zondag. Arnold heeft ook al wat ervaring met zaalvoetbal dankzij de bedrijfscompetitie in Veendam en wil nu graag kijken waar zijn top ligt.

Net als Slagter is ook Anakotta levensgevaarlijk in de omschakeling. Watervlug en ondanks deze snelheid altijd het overzicht behoudend. Anakotta prikt ook geregeld zijn goaltjes mee omdat hij een goed gevoel heeft voor positie kiezen. LTC is erg blij met deze ambitieuze jongelingen. Beide spelers staan  ook nog eens bekend om hun werklust dus dit moet wel een mooie match zijn met het fanatieke publiek in Assen. Beide spelers zijn de eerste nieuwelingen maar nog zeker niet de laatste. Veel spelers zijn geïnteresseerd om hun talenten eens in de Eerste Divisie te tonen. Coach Marco Brader is met deze spelers in gesprek. Mochten er nog spelers zijn die deze uitdaging ook aandurven dan kunnen die natuurlijk altijd contact zoeken met Marco (06-28658803).

Van de huidige selectie hebben Daan Budding, Robert Hamming, Dolf Nanlohy, Avin Rashid Hussain, Xander Eisses, Raphael Tuankotta (mits herstel van blessure goed verloopt maar dat komt wel goed bij deze strijder) aangegeven door te gaan. Marc Heerings is nog een twijfelgeval aangezien die zich ook wil focussen op het veldvoetbal bij LTC maar inmiddels stromen de liefdesverklaringen van vele LTC fans binnen.

Geef een antwoord

error:
P
appzaalvoetbalonlinecom.wpapp

GRATIS
BEKIJK