OACN-Boys bindt ook WIA aan zegekar

0 0
Leestijd:1 Minuten, 31 Seconden

Na de knappe overwinning van afgelopen woensdag tegen ZVV Den Haag 1 stond vrijdag alweer WIA 1 op het programma. WIA uitkomend in de Topklasse probeerde het OACN lastig te maken door ver in te zakken.

Bron: OACN-Boys (Foto’s: Ruud Vermeer Fotografie)

Het doel bij WIA was om geen tegen goal te krijgen en vanuit een uitbraak eventueel te scoren. Helaas voor WIA wist OACN al snel op voorsprong te komen. Via een solo door het midden werd de bal door de OACN spits via de binnenkant van de paal binnen gepunterd. Al vrij snel werd het ook 2-0 voor OACN, waardoor WIA het spel wat moest aanpassen om ook wat kansen te creëren aan OACN zijde. WIA dat probeerde de sterke spits in te spelen en vervolgens probeerde bij te sluiten wist op deze manier wat kansjes te krijgen. Maar tot doelpunten leidde dit echter niet.

In de 2e helft het zelfde spelbeeld. OACN had het meeste balbezit en speelde het grootste deel op de helft van WIA. En WIA dat via de sterke spits en snelle buiten spelers via de lange bal gevaarlijk probeerde te worden. Het was OACN dat het eerste doelpunt maakte in de 2e helft; via een goede aanval werd de OACN spits vrij voor de keeper gezet en deze rondde goed af: 3-0. De 4-0 kwam uit een prachtig ingestudeerde vrije trap.

Na de 4-0 was het dan eindelijk WIA dat wist te scoren; vanuit de corner beukte de sterke spits zich door de OACN verdediging heen en schoot de bal goed hoog binnen. Het slotakkoord was voor OACN. Via een aanval van achter uit werd de OACN speler alleen voor de keeper gezet. Deze werd voorbij gesleept en zo kon de bal in open goal worden ingeschoten.