OACN-Boys scoort er op los

OACN speelde afgelopen vrijdag zijn tweede oefenwedstrijd van het nieuwe seizoen. Met een grote selectie werd er afgereisd naar Rijswijk voor een oefenwedstrijd tegen ZVV Den Haag 2 uitkomend in de Topklasse en vorig jaar nog tegenstander van OACN.

Bron: OACN-Boys (Foto’s: Ruud Vermeer Fotografie)

Waar er vorig jaar nog uit tegen ZVV met 6-4 verloren werd was het ditmaal een compleet andere wedstrijd. In het begin was het nog wat aftasten voor beide ploegen en duurde het zo’n 15 minuten totdat OACN de 0-1 wist te maken. Daarvoor werden er nog enkele ‘grote’ kansen om de 0-1 op het scorebord te zetten door OACN gemist.

FOTO: Ruud Vermeer Fotografie

Na de 0-1 was OACN echter los en produceerde het de ene na de andere vloeiende aanval. Het was pas tot de 0-5 toen ZVV wat terug deed vanuit een vrije trap: 1-5. Echter kwam OACN geen moment meer in gevaar en controleerde de wedstrijd. ZVV wist af en toe gevaarlijk te worden vanuit counters of door fouten van OACN.

De einduitslag van de wedstrijd was uiteindelijk 5-11, een goed resultaat voor OACN dat bij vlagen zeer mooi voetbal speelde gecombineerd met veel werklust en strijd.

Woensdag komt ZVV Den Haag 1 uitkomend in de Eredivisie op bezoek in sporthal de Akkers voor de 3e oefenwedstrijd van het seizoen.

Geef een antwoord

error:
P
appzaalvoetbalonlinecom.wpapp

GRATIS
BEKIJK