ZVG/Cagemax versterkt herenselectie met 5 nieuwe spelers en een assistent trainer

ZVG/Cagemax wil komend seizoen mee doen om de prijzen, getuige het aantal versterkingen die ze de laatste maanden hebben binnengehaald.

Na eerder Maxim Kivaka, Kevin Tromp en Adnan el Tarrahi binnen te hebben gehaald, meldt het bestuur dat ze in de afgelopen weken tevens Ibo Ozbilek, Koen van der Leeden en Najib El Allouchi verwelkomen.

Najib El Allouchi
De 33 jarige ex international Najib El Allouchi zal aankomend seizoen de technische staf van ZVG/Cagemax komen versterken. Met de komst van de zeer ervaren El Allouchi haalt ZVG/Cagemax een schat aan ervaring in huis. Najib, zal samen met Mohamed Boukrouche, de assistent trainer van coach Youssef el Badey zijn.

Als speler kwam hij jaren lang uit op het hoogste niveau. Najib kwam onder andere uit voor FCK De Hommel, FC Eindhoven en Knooppunt en heeft 45 interlands achter zijn naam staan. Tevens won hij diverse prijzen in het zaalvoetbal.

El Allouchi zal tevens de cursus trainer ‘UEFA Futsal B’ gaan volgen om zich zo verder te kunnen gaan ontwikkelen als trainer.

Ibo Ozbilek
De 22-jarige Ozbilek maakt de overstap van Feyenoord Futsal. De zeer technische speler kan zowel vanuit de punt als vanuit de flank spelen. Ozbilek staat garant voor doelpunten! 

Koen van der Leeden
De 29-jarige van der Leeden komt over van Eredivisionist Feyenoord Futsal. De zeer ervaren doelman kwam bijna zijn gehele carrière uit voor TPP/Feyenoord Futsal. Hij maakte tussendoor eenmalig een uitstapje naar Hovocubo. Verder kwam hij uit voor Oranje onder 17, Jong Oranje en uiteindelijk ook in de hoofdmacht van Oranje.

Adnan el Tarrahi
De 20-jarige El Tarrahi komt over van Eredivisionist Feyenoord Futsal. De linksbenige flankspeler doorliep alle jeugdteams van het Nederlands Elftal. Vorig jaar speelde hij nog met Oranje onder 19 het EK in Letland.

Kevin Tromp
De 24 jarige Kevin Tromp kwam vorig seizoen al uit voor ZVG/Cagemax, maar keerde dit seizoen terug naar landskampioen Hovocubo. In verband met een verhuizing, was het een logische keuze voor Kevin om volgend seizoen weer voor ZVG/Cagemax uit te komen.

Maxim Kivaka
Maxim komt over van competitiegenoot CFM/Transito, waar hij de laatste twee seizoenen voor actief was. De Gorinchemse Maxim Kivaka, maakte op 16e jarige leeftijd zijn debuut voor ZVG/Cagemax en speelde vervolgens vier seizoenen in het eerste elftal. Na een uitstapje van 2 jaar, zal Maxime volgend seizoen weer te bewonderen zijn in Gorinchem, bij de club waar het zaalvoetbal voor hem begon.

Geef een antwoord

error:
P
appzaalvoetbalonlinecom.wpapp

GRATIS
BEKIJK