ZVV Urk/Bakkerij De Kof boekt een solide overwinning op Futsal Winsum (incl. VIDEO)

0 0

De zaalvoetballers van ZVV Urk/Bakkerij de Kof 1 hebben afgelopen vrijdagavond hun eerste overwinning van 2022 geboekt. In De Schelp werd Futsal Winsum met 3-1 verslagen.

Bron + Foto: ZVV Urk

Eindelijk was hij daar, de eerste overwinning van het nieuwe jaar. Na de hervatting, bleven de Urkers nog puntloos, maar de broodnodige zege werd behaald tegen oude bekende Futsal Winsum. 

Achterstand en voorsprong
Al vroeg in de wedstrijd kwam Winsum op een 0-1 voorsprong uit een vrije trap. Het was voor de rest één van de weinige kansen die de bezoekers uit het Noorden produceerden. In de eerste helft wist De Kof 1 het tij nog te keren en via Jelle Kramer, Klaas Jelle Romkes en Willem Snoek met een 3-1 voorsprong de rust in ging. 

Tweede helft
In de tweede helft kregen beide ploegen nog genoeg mogelijkheden en kansen om meerdere goals te scoren, maar wonder boven wonder werd er in de tweede helft niet meer gescoord. Het deerde de formatie van coaches Andy de Jong en Ed Abels niet, want met de drie punten in de pocket kon men eindelijk weer een overwinning vieren. 

Aanstaande vrijdag
Aankomende vrijdagavond wacht de lastige uitwedstrijd tegen MSV Zeemacht. In Den Helder bleken de voorgaande ontmoetingen tegen deze tegenstander altijd een lastige obstakel, maar mogelijk is er dit seizoen meer mogelijk.

Meer info: Eerste Divisie A

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een antwoord

error:
P
appzaalvoetbalonlinecom.wpapp

GRATIS
BEKIJK