ZVV Urk/Bakkerij de Kof contracteert Theo van der Molen als hoofdtrainer

ZVV Urk/Bakkerij de Kof heeft Theo van der Molen als nieuwe hoofdtrainer gecontracteerd, voor het nieuwe seizoen. Theo volgt daarmee Andy de Jong op, die eerder al had aangegeven niet te (willen) verlengen.

Theo is geen onbekende in het zaalvoetbalwereldje. Hij is o.a. trainer/coach bij de herenselecties van Leekster Eagles (Leek), WMC (Winschoten), Futsal Winsum (Winsum), Drs. Vijfje (Groningen) en PKC’83/Team Carre (Groningen) geweest. “Tussendoor” is hij ook bij de A-junioren van Leekster Eagles nog actief geweest, echter dat voelde hij niet echt als een succes omdat hij altijd het hoogste nastreeft en hij daar weer te veel naar de basis moest.

Nu met Eerste Divisionist ZVV Urk/Bakkerij De Kof heeft hij toch weer een vereniging die in ieder geval de ambities, kwaliteiten en de (financiële) mogelijkheden heeft om de stap naar de Eredivisie te willen/kunnen maken.

Een ambitie die Theo ook altijd nastreeft omdat hij ook weer graag op het hoogste niveau actief wil zijn en er momenteel in het “Noorden” weinig/geen keus is om daadwerkelijk op Eredivisie niveau actief te kunnen zijn.

Geef een antwoord

error:
P
appzaalvoetbalonlinecom.wpapp

GRATIS
BEKIJK