Drachtster Boys/HR Piping VR1 stopt volgend seizoen met Eredivisie zaalvoetbal

Na lang intern beraad en onderzoek en met pijn in het hart heeft Drachtster Boys besloten om te stoppen met Eredivisie zaalvoetbal.

Bron: Drachtster Boys (Foto: Tibbesma Fotografie)

Sinds 2011 (de start van de Eredivisie voor vrouwen in de zaal) heeft het vrouwen team onafgebroken in de Eredivisie gespeeld, met altijd de bedoeling om mee te doen voor de prijzen.

Het hoogtepunt was dan ook het landskampioenschap en de bekerwinst in het seizoen 2016/2017 en de Supercup. Daarnaast zijn we ook trots op de organisatie van het Internationale Euro World Futsal Tournament (EuroWFT), dat in Drachten werd gehouden, en op de speelsters van Drachtster Boys die in Oranje Vrouwen hebben meegespeeld.

Meerdere vrouwen zijn reeds gestopt en nog een aantal vrouwen stoppen aan het einde van het seizoen, ook vaak door privé omstandigheden, zodat wij geen Eredivisiewaardig team kunnen inschrijven voor het nieuwe seizoen.

Wij bedanken onze sponsoren, seizoenkaarthouders, publiek, bestuur van Drachtster Boys en natuurlijk alle speelsters en stafleden die in de afgelopen 11 jaar gezamenlijk er voor gezorgd hebben dat de naam DFT1 een begrip werd.

De speelsters die blijven voetballen bij Drachtster Boys gaan in de Noordelijke Hoofdklasse verder zaalvoetballen om wellicht op termijn weer terug te keren in de Eredivisie.

Meer info: Eredivisie Vrouwen

Geef een antwoord

error:
P
appzaalvoetbalonlinecom.wpapp

GRATIS
BEKIJK