ZAALVOETBAL ONLINE

Dé zaalvoetbalsite van Nederland !!!

Os Lusitanos Vrouwen 2020/2021

3 min read

Er liggen vreemde maanden achter ons. Door alle ontwikkelingen rondom Corona eindigde seizoen 2019/2020 abrupt en viel het zaalvoetbal plotseling stil. Een onwaardig einde van een seizoen dat vooral opviel door de grote hoeveelheid tegenslagen en blessures bij Os Lusitanos.

Bron: Os Lusitanos

Maar we hebben de afgelopen periode niet stil gezeten en gewerkt aan het leggen van de basis voor een mooi team waarmee wij de zaalvoetbalwereld willen gaan heroveren. Met trots presenteren wij dan ook de meiden die het in seizoen 2020/2021 gaan doen!

Natuurlijk starten we met onze vertrouwde basis, de speelsters die al langer bij Os spelen en met hun rust, vertrouwen en ervaring de basis leggen voor het nieuwe team:

Gilanne Louwaars, Dyanne Bito, Lindsey Boode, Bouchra Moudou, Wendy Remert, Maggy Kemmenaar en Chelly Drost. We zijn blij dat zij ook dit jaar de naam van Os op hun shirt willen dragen! En zij worden aangevuld door onze 2 jonge talenten: Danielle van den Bos en Amy Stoel. Onder leiding van  het vertrouwde trainersduo Nuno Ferreira en Tony Cruz zet deze mooie groep de lijn van vorig seizoen verder voort.

Maar er is ook versterking op komst en niet de minste ook! Vaste waarden van seizoen 2018/2019, zoals Marlous Pieëte , keren na een jaar zwangerschapsverlof terug bij onze ploeg. En zij worden aangevuld door een aantal nieuwe, veelbelovende speelsters. Zo sluit Stephanie Buitendam, voormalig speelster van Hovocubo, zich bij ons aan. En kenners weten het: je kunt haar beter in je team hebben dan tegen haar spelen! Tel daar onze aanwinst Nihad Salihi van ASV Lebo nog bij op en je begrijpt dat ons nieuwe team staat als een huis.

Zijn we er dan? Zeker niet! Want Os investeert ook graag in het opleiden van nieuw, jong talent. Daarom ontvangen wij komend seizoen de talentvolle speelsters Maryam Bassaid en Ghizlan Hayouf bij Os. Zij maken de stap van veldvoetbal naar zaalvoetbal en met hun frisse blik maken zij zeker het verschil.

Bekenden van Os missen dan nog een aantal speelsters in dit rijtje. Want waar zijn Priscilla en Michelle Playfair gebleven? En Nadia Amozlouf? Helaas zijn deze toppers nog herstellende van hun zware blessures van het vorige seizoen. Maar we hopen dat zij zich in de loop van komend seizoen weer bij de selectie kunnen voegen.

En afscheid nemen, dat hoort helaas ook bij de sport. Dit seizoen zien we 2 speelsters niet meer terug bij Vrouwen 1 van Os. Jaimy Visser heeft helaas besloten haar zaalvoetbalcarriere voort te zetten bij FC Marlene. Wij wensen haar daar veel succes! En last but not least: ook Latoya Mitchell zal volgend jaar niet meer te zien zijn op het speelveld bij Os. Maar… zij staat er nog wel naast! Latoya sluit haar zaalvoetbalcarriere dan wel af, maar blijft deel uitmaken van Os. Hoe ze dat gaat doen? Daarover binnenkort meer!

Met zoveel power kan het natuurlijk niet missen: Wij hebben heel veel zin in het aankomende seizoen! En we hopen dat we snel weer samen met jullie van onze mooie wedstrijden mogen genieten. Tot snel!

Geef een antwoord

error:
P
appzaalvoetbalonlinecom.wpapp

GRATIS
BEKIJK