ZAALVOETBAL ONLINE

Dé zaalvoetbalsite van Nederland !!!

Winst voor zaalvrouwen Drachtster Boys/HR Piping

2 min read

In een volle SNIJ Noordhal (althans gevuld met het maximaal toegestane supporters van 100) speelden de studentes uit Groningen en de Drachtster vrouwen een zeer spannende wedstrijd met dito score verloop.

Bron: Drachtster Boys (Foto: Tibbesma Fotografie)

Vooraf was wel duidelijk dat beide ploegen, die elkaar door en door kennen, er alles aan was gelegen om de 1e competitie wedstrijd sinds maart te winnen. Kortom beide ploegen op volle oorlog sterkte met in de Vijfje gelederen Arte Brueren (weer terug van haar fietstochtje naar de Noordpool) en bij Drachtster Boys/HR Piping de nieuwkomer Mariël Miedema. Beiden maakten zij niet het verschil in deze toch wel vechtwedstrijd.

Nee, de ploegen zelf maakten heel veel fouten en daardoor kwam er een levendig spektakel tot stand wat tot in de laatste secondes van de 2e helft het publiek op het puntje van de tribune deed zitten.

Score verloop:
0-1 Vesna Veltrop. Verdedigend foutje van DFT goed afgewerkt door Veltrop.
1-1 Esther van Toledo. Mooi schot op doel, weliswaar houdbaar maar Jessie Prijs liep keepster Willissa Scholtens in de weg zodat zij het zicht op de bal kwijt was.
1-2 Sharon Luttmer. Zij kon van dichtbij keepster Anna Reitsma passeren omdat die op haar verkeerde been stond.
2-2 Eigen doelpunt van Laura de Groen die het schot van Amber Werkman van richting veranderde zodat de keepster kansloos was.
Ruststand 2-2
Daarna begon de Prijs schiet raak show.
3-2 Penalty benut door Jessie Prijs.
4-2 Assist van Rianne Mulder via de rug van Prijs in het doel.
5-2 Onderschepping van de bal met een lage schuiver gescoord door Prijs.
5-3 Amber Bandringa
5-4 Arte Brueren
Hierna trachtte Drs. Vijfje de gelijkmaker nog te maken, helaas voor de Grunnigers en gelukkig voor de Drachtsters bleef het bij 5-4 voor Drachtster Boys/HR Piping.

Volgende vrijdag speelt DFT1 thuis om 20.30 uur tegen FC Marlene VR1.

Gele kaart:
Amber Bandringa (Drs. Vijfje)

Selectie Drachtster Boys/HR Piping VR1:
Anna Reitsma, Amber Werkman, Rianne Mulder, Aruni Westerhout, Esther van Toledo, Lisanne Kempe, Jessie Prijs, Mariël Miedema, Simone Hofer, Sieta de Vries en Laura Hummel.

Selectie G.S.F.V. Drs. Vijfje:
Willissa Scholtens, Tessa Peters, Tessa Spijker, Vesna Veltrop, Sharon Luttmer, Amber Bandringa, Jildau Huitema, Arte Brueren, Laura de Groen, Jet Nooteboom, Tessa Grashuis en Maureen van Iewaarden.

Geef een antwoord

error:
P
appzaalvoetbalonlinecom.wpapp

GRATIS
BEKIJK