0 0
Leestijd:43 Seconden

Afgelopen vrijdag wist ASV Lebo de drie punten niet mee te nemen naar Amsterdam.

Bron: A.S.V. LEBO

Nog onverslagen begonnen de Amsterdammers aan de wedstrijd in Vlissingen, tot drie keer kwam ASV Lebo voor, door doelpunten van Rachad Madi in de eerste helft en Ike Neil en Omar Tissoudali in de tweede helft.

Aan de zijde van Groene Ster maakte Achraf Laabich de 1-1 één minuut voor de rust, en in de drieëndertigste minuut de 2-2. Salim Achoui maakte de 3-3. Uiteindelijk maakte Achraf zijn derde van de avond en het winnende doelpunt twee minuten voor tijd de 4-3.

ASV Lebo speelde niet slecht, alleen het afmaken van de kansen was niet goed, Groene Ster speelde effectief en scoorde wel, zodat de drie punten in Vlissingen bleven.