0 0
Leestijd:48 Seconden

Na vijf overwinningen op rij ging het voor FC Marlène gisterenavond opnieuw mis tegen een laagvlieger. Feyenoord Futsal maakte een 1-3 achterstand goed en won met 4-3.

Bron: Feyenoord Futsal (Bob Kool)

Het eerste doelpunt van de wedstrijd werd halverwege de eerste helft gemaakt door Mo Attaibi. Na de gelijkmaker van Jermain Sewambar zorgde Stefan Dol ervoor dat FC Marlène met een 1-2 voorsprong de kleedkamers opzochten.

Na de onderbreking leek FC Marlène op weg naar een overwinning. Felix verhaal tekende inde 27e minuut voor de 1-3. Maar na de aansluitingstreffer van clubtopscorer Ibo Ozbilek roken de Rotterdammers dat er meer te halen viel. Adnan Tarrahi maakte gelijk en een minuut later betekende het tweede doelpunt van Jermain Sewambar de 4-3.

Feyenoord Futsal blijft 11e op de ranglijst. Het gat met de nummer 10 is teruggebracht tot 7 punten. FC Marlène zakt weer terug naar de vierde plaats.