Na eerder Oscar Abouseada, Rachad Madi en Edson Barreto te hebben gecontracteerd, heeft record-international Jamal el Ghannouti vrijdag 27 augustus jl. zijn woord gegeven aan trainer Zaid el Morabiti om komend seizoen de selectie van ASV LEBO te komen versterken.

Bron + Foto: ASV LEBO

Met 151 interlands op zijn naam is Jamal een rijke toevoeging voor de club! Wij zijn dan ook ontzettend blij en trots dat hij voor ASV LEBO heeft gekozen.

Jamal over ASV LEBO
Ik ben ontzettend blij met mijn overstap naar ASV LEBO. Door het naderende drukke programma richting Futsal EURO 2022 heb ik ervoor gekozen om terug te keren naar de Nederlandse Eredivisie en neem daarmee afscheid bij Real Elmos Herentals. Ik wil Real Elmos bedanken voor de prettige tijd en wens ze voor komend seizoen veel succes.

Waarom ASV LEBO?
Ik had een goed gevoel bij ASV LEBO en ben direct goed ontvangen. Het is een goed georganiseerde topclub waar alle ingrediënten aanwezig zijn om het beste uit mezelf naar boven te halen, te kunnen presteren en fit te blijven. Ook kijk ik erg uit naar de samenwerking met mijn nieuwe coaches Zaid El Morabiti en Ricardo de Sanders. Wij kennen elkaar goed van het Nederlands Team. Samen met Mohamed Akazim (assistent) zijn zij een fantastische, technische staf.

Naast een goede staf heeft ASV LEBO ook een goed team met een mooie mix van ervaring en getalenteerde, jonge spelers. Ik hoop met mijn ervaring en discipline daaraan iets toe te kunnen voegen. Ik ben erg gedreven en wil met ASV LEBO mee gaan strijden om de prijzen.

Op naar een mooi en spectaculair seizoen: Insha’Allah!