ZAALVOETBAL ONLINE

Dé zaalvoetbalsite van Nederland !!!

Najib Taki nieuwe hoofdcoach HV Veerhuys

2 min read

Foto: Erik-Jan Brinkman

Najib Taki is per direct de nieuwe hoofdcoach van HV Veerhuys. Najib komt van ASV Lebo, waar hij als assistent-trainer (naast Zaid El Morabiti) actief was. Deze functie combineerde hij met de functie van hoofd jeugdopleiding bij de Amsterdamse vereniging.

Bron: HV Veerhuys (Foto: Erik-Jan Brinkman)

Vóór ASV Lebo was hij trainer in de profcompetitie van Indonesië (bij Bintang Timur Surabaya), samen met voormalig Groene Ster coach Hicham Benhammou.

Najib is onder andere ook actief geweest bij ‘t Knooppunt (Amsterdam), naast niemand minder dan succes coach Carmelo Nieddu, waarmee hij alle prijzen in Nederland heeft gewonnen. Hierin leidde hij persoonlijk, na het ontbreken van Nieddu, het team vanuit de Play-Off naar het eerste en enige landskampioenschap van ’t Knooppunt.

Naast dit enorme hoogtepunt wist Najib, nu onder leiding van eerder genoemde coach Hicham Benhammou, tevens zijn team te plaatsen bij de laatste 16 van Europa. Najib is ook trainer/coach van eredivisionist Tigers Roermond geweest, waarmee hij met de ploeg keurig bovenin het rechterrijtje is geëindigd.

Wij zijn heel erg tevreden met de komst van Najib. Zijn visie sluit goed aan op de visie van de club. Wij hebben alle vertrouwen in de samenwerking.

Het bestuur van HV Veerhuys wenst Najib en technische staf dan ook veel succes.

Geef een antwoord

error:
P
appzaalvoetbalonlinecom.wpapp

GRATIS
BEKIJK