OACN-Boys 1 boekt knappe overwinning op ZVV Den Haag 1

0 0
Leestijd:2 Minuten, 19 Seconden

Woensdag 22 juli jl. stond voor OACN-Boys al weer de 3e oefenwedstrijd op het programma. OACN dat de vorige 2 oefenwedstrijden gewonnen had ging met veel vertrouwen richting Sporthal de Akkers waar de selectie van ZVV Den Haag 1 uitkomend in de Eredivisie op het programma stond. Een test voor OACN dus om te zien waar de ploeg toe in staat is.

Bron: OACN-Boys (Foto: Ruud Vermeer Fotografie)

Het voorprogramma van deze wedstrijd werd verzorgd door OACN Boys 2 dat het opnam tegen de selectiespelers van ZVV Den Haag 1. OACN 2 werd aangevuld met wat spelers uit de 1e selectie. Tot de rust controleerde OACN 2 de wedstrijd en ging het ook met een 2-1 voorsprong de rust in. Echter na rust werd het slordiger en was de balans in het elftal kwijt. ZVV profiteerde hiervan wist in de 2e helft 6 keer tot scoren te komen. OACN kwam niet verder dan 3 treffers na rust en zo was de eindstand dus 5-7 voor ZVV Den Haag.

Dan over naar de 2e wedstrijd: OACN Boys 1 – ZVV Den Haag 1.

Het was OACN dat na 1 minuut spelen de eerste kans creëerde, de keeper kon nog net redding brengen op een vlammende volley vanaf de zijkant. Bij de 2e kans van OACN was het wel raak. Vanuit een corner was het een ZVV speler die de bal in eigen goal werkte en zo stond OACN voor met 1-0. Heel lang kon OACN echter niet genieten van de voorsprong want al vrij snel werd de gelijkmaker gescoord.

Na de spectaculaire start bleef het tempo hoog in de wedstrijd. Vanuit een OACN vrije trap die onschadelijk gemaakt werd door de keeper van ZVV werd met een lange bal van achteruit een speler van ZVV vrij voor de doelman van OACN gezet. De ZVV speler ronde fraai af door de bal over de keeper heen te liften en bracht zo de stand op 1-2 wat tevens ook de ruststand was.

Na de rust begon OACN sterk aan de wedstrijd en al vrij vlot weet OACN de gelijkmaker te scoren na een goed uitgespeelde aanval wordt de bal voor een leeg doel snoeihard onderkant lat binnen geschoten. OACN drukt door en komt op een 4-2 voorsprong door 2 goed uitgespeelde aanvallen. ZVV moet nu komen en probeert OACN vast te zetten. Dit levert ook succes op want OACN heeft het in deze fase lastig. Maar door enkele goede reddingen van de OACN doelman wordt de voorsprong voor OACN behouden.

Echter na miscommunicatie in de opbouw achterin bij OACN weet ZVV de aansluitingstreffer te maken 4-3. Verder dan 4-3 komt ZVV echter niet en zo boekt OACN dus een knappe zege op Eredivisionist ZVV Den Haag.