Frivool Winsum met gemak langs Drs. Vijfje

Winsum vrouwen 1 heeft het jaar goed afgesloten. In een enerverende wedstrijd werd met 5-0 gewonnen van het tweede team van Drs. Vijfje.

Bron: Futsal Winsum

De wedstrijd startte een half uur later dan gepland doordat de scheidsrechter werd opgehouden. Winsum liet zich hierdoor niet van de wijs brengen en lief vanaf de aftrap goed voetbal zien. De ploeg van Frank Krüger was gewaarschuwd voor het energieke spel van de studenten maar ook hiermee had Winsum weinig moeite. Na een klein kwartier spelen was het Pascal Spieker die voor Winsum de score opende. Op aangeven van Trienke de Haan kon zij de keepster van Vijfje passeren.

Slechts enkele minuten later wist Elsbeth de Haan de voorsprong uit te breiden. Na een pass van Annick de Vries kon ze de 2-0 maken. Het lukte Vijfje niet om een vuist te maken tegen het offensief van Winsum en het werd dan ook nauwelijks gevaarlijk voor het doel van Alinda Meijer. Niet veel later was het wederom raak voor Winsum. Op aangeven van Elsbeth de Haan kon Annelinde Tent de bal via de binnenkant van de bal in het doel plaatsen.

Na een korte pauze was het weer Elsbeth die het net wist te vinden. Met notabene haar minder sterke, linkervoet trapte ze de bal hard in het doel. Het slotakkoord kwam van Trienke de Haan. Een vrije bal voor Winsum werd niet goed weggewerkt door Vijfje waardoor Trienke bij de tweede paal de 5-0 kon scoren.

In het nieuwe jaar begint Winsum met een thuiswedstrijd tegen Broekster Boys. Op 17 januari wordt er dan om 19:00 uur afgetrapt.

Geef een antwoord

error:
P
appzaalvoetbalonlinecom.wpapp

GRATIS
BEKIJK