Futsal Winsum vrouwen 1 wint ook in Groningen

Futsal Winsum vrouwen 1 heeft ook de derde competitiewedstrijd weten te winnen. In het sportcentrum van de ACLO werd in een aantrekkelijk duel met 0-2 gewonnen van Drs. Vijfje 2.

Bron: Futsal Winsum (David Albert Villalta)

Al vroeg in de wedstrijd zette Leonie van der Werf de ploeg van Winsum op voorsprong. Na een pas vanaf de rechterkant van Karin de Haan kon Leonie de 0-1 binnenschieten.

Van te voren was Winsum gewaarschuwd dat Drs. Vijfje met veel energie en druk naar voren zou spelen. De waarschuwing bleek niet voorbarig. Drs. Vijfje was na de goal van Winsum veelvuldig op zoek naar de gelijkmaker, wat resulteerde in een aantal goeie kansen voor de studentes. Goed keeperswerk van Alinda Meijer en de paal brachten echter redding voor Winsum en de stand bleef op 0-1 bij rust.

Na de rust bleven beide teams op zoek naar de goal. Een aanval van Winsum werd vol overgave door de keepster van Vijfje geblokkeerd maar niet voldoende weggewerkt. Daarom wierp ook een speelster van Vijfje zich voor de bal waardoor de bal uiteindelijk tegen haar arm belande met als gevolg een gele kaart voor Drs. Vijfje en een penalty voor Winsum. Leonie Eissens nam plaats achter de bal en schoot deze hard in het doel: 0-2. Drs. Vijfje bleef de aanval zoeken maar echt gevaarlijk werd het niet meer voor Winsum.

De dames van Winsum winnen hiermee voor de derde keer op rij. Weer moet het team een week geduld hebben voordat de volgende wedstrijd wordt gespeeld. ‪Op vrijdag 1 november‬ zal er ‪om 19:00‬ afgetrapt worden in de Ripperdahal. Tegenstander is dan Exstudiantes vrouwen 1.

Geef een antwoord

error:
P
appzaalvoetbalonlinecom.wpapp

GRATIS
BEKIJK