ZAALVOETBAL ONLINE

Dé zaalvoetbalsite van Nederland !!!

V&Z Veendam/Topbrands nieuwkomer in de Hoofdklasse (H)

2 min read

Veendam – De zaalvoetballers van V&Z Veendam/Topbrands maken zich op voor de Hoofdklasse. De ploeg van coach Daniel de Wal speelde tot het seizoen 2018/2019 in de bedrijven competitie in Veendam, waarna het de overstap maakte naar de KNVB-competitie. Hierin startte de ploeg in de 3e klas en werd met overmacht kampioen en was het verliezend finalist van de Districtsbeker in district Noord.

Bron: V&Z Veendam

Afgelopen seizoen kwam de ploeg uit Veendam uit in de 1e klas en liep het seizoen voorspoedig. V&Z Veendam/Topbrands stond bovenaan en de corona virus gooide roet in het eten van de Veendammers. Want weer een kampioenschap was in handbereik. Hierdoor deed de ploeg van coach de Wal een verzoek bij de KNVB om te promoveren naar de Hoofdklasse en deze werd gehonoreerd. En zo komt de ploeg dit seizoen uit in de Hoofdklasse.

Coach Daniel de Wal kijkt voor uit: ‘Ik denk dat we aardig mee kunnen komen in deze klasse want de afgelopen 2 seizoenen hadden we bijna geen weerstand gezien de 2 nederlagen in de afgelopen 2 seizoenen. We zullen onze huid zo duur mogelijk verkopen”.

Selectie:
Tom van Dijk, Roger Hovenkamp, Jordy Brust, Jeffrey Breeuwsma, Joop Uuldriks, Junior Vos, Harmen Hager, Jeroen Huizinga en Heine Uuldriks.

Coach:
Daniel de Wal

Geef een antwoord

error:
P
appzaalvoetbalonlinecom.wpapp

GRATIS
BEKIJK