AGOVV loopt tegen oranje muur

0 0

VOLENDAM – Voetbal kan heel makkelijk zijn. Je “parkeert de bus” en hoopt op een uitbraak. Dit overkwam AGOVV vanavond in sporthal de Opperdam in Volendam. 40 minuten lang werd tegen een oranje muur aan gelopen, waarbij maar twee keer door de Apeldoorners gescoord werd, 4-2.

Bron + Foto: AGOVV

De Volendammers gaven daarin ook een lesje effectiviteit. Door heel compact voor de eigen goal te spelen en met zeer goed keepwerk van Jack Steur wist AGOVV vrij weinig te beginnen tegen de Volendamse dijk. De spaarzame uitbraken werden vrijwel allemaal verzilverd, waardoor er tijdens het rustsignaal een stand van 4-0 op het scorebord stond.

De einduitslag van 4-2 laat ook direct zien dat RKAV de tweede helft de voet van het gaspedaal haalde en wederom een muur optrok. Na aanhoudende druk op de Volendamse defensie lukte het Dylan de Bruin om AGOVV van de nul af te halen. In de slotseconden maakte Jean Matitaputty de tweede Apeldoornse treffer, maar kon hierna direct door naar de kleedkamer omdat het eindsignaal klonk. 

AGOVV blijft ondanks dit verlies op een negende plek in de competitie staan, maar heeft nog vier wedstrijden de kans om bij de bovenste acht te eindigen. Aanstaande vrijdag komt de nummer veertien van de competitie, Leekster Eagles, naar Apeldoorn. Een op papier zwakkere tegenstander, maar in het zaalvoetbal kan het balletje raar rollen. 

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een antwoord

error:
P
appzaalvoetbalonlinecom.wpapp

GRATIS
BEKIJK