Hovocubo boekt een overtuigende overwinning op Dinamo Plus

In groep 8 van de UEFA Futsal Champions League stond vanmiddag/vanavond de wedstrijd Hovocubo – Dinamo Plus op het programma. Hovocubo heeft deze wedstrijd overtuigend weten te winnen, al werd dit in de eerste helft niet in de score uitgedrukt. Bij rust stond het namelijk nog steeds 0-0, ondanks dat beide teams kansen kregen om de score te openen.

Ver in de de 2e helft (32e minuut) wist Hovocubo de score pas te openen middels een doelpunt van Bouzit en werd binnen een minuut de voorsprong vergroot tot 2 doelpunten, middels een doelpunt van Mossaoui: 0-2.

Hierna moest Dinamo Plus voor eigen “publiek” uiteraard wel komen, echter dit bracht niet het resultaat waarop ze hadden gehoopt. Want in plaats van zelf te scoren –middels powerplay– leverde dit 3 tegendoelpunten op, waardoor Hovocubo hun eerste zege in de UEFA Futsal Champions League wist te boeken: 5-0.

Morgen en zaterdag a.s. staan volgens trainer/coach Sander van Dijk betere tegenstanders op hun te wachten, maar om dit toernooi zo te beginnen is onverwacht, maar uiteraard zeer welkom!

Doelpuntenmakers Hovocubo:
– Bouzit 31’53”, 38’36”
– Mossaoui 32’36”
– St Juste 39’05”
– Attahiri 39’52”

Geef een antwoord

error:
P
appzaalvoetbalonlinecom.wpapp

GRATIS
BEKIJK