zaterdag 4 februari 2023

ZAALVOETBAL ONLINE

Dé zaalvoetbalsite van Nederland !!!

Moeizame zege J.V.C. op hekkensluiter De Ruif/ZoHip.nl

1 0
1 min read
1 0
Leestijd:1 Minuten, 7 Seconden

De eerste wedstrijd na de winterstop is JVC begonnen met een moeizame zege op De Ruif/ZoHip.nl. Met veel balbezit en een aantal kansen op de openingstreffer probeerde JVC de wedstrijd naar zich toe te trekken, echter het was De Ruif dat profiteerde van miscommunicatie in de JVC defensie en de 1-0 op het bord zette.

Bron: J.V.C.

JVC rechte de rug en draaide deze niet verwachte tegenvaller snel om. David Ambriola was twee keer het eindstation van mooie aanvallen met als aangevers Bram Bark en Tijm van Zanten, 1-2.  De Ruif probeerde met lange ballen JVC te verrassen, maar de defensie gaf geen krimp.

Toen Rik Schop halverwege de tweede helft, op wederom aangeven van Bram Bark de 3-1 op het bord zette, leek de wedstrijd gespeeld, maar een makkelijk gegeven penalty wegens vermeend hands, bracht de spanning weer teru: 2-3.

De Ruif probeerde het nog met een meespelende keeper, maar dit mocht niet baten. Het was JVC dat op de break gevaarlijker werd en bij een van die tegenstoten maakte de keeper hands, wat hem een rode kaart opleverde. De hieruit volgende vrije trap werd door David Ambriola hard binnen geschoten: 2-4.

Door deze zege heeft JVC de tweede plaats op de ranglijst verstevigd.

Meer info: Topklasse A

Happy
Happy
5
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een antwoord

error:
P
appzaalvoetbalonlinecom.wpapp

GRATIS
BEKIJK