1 0
Leestijd:1 Minuten, 15 Seconden

Na 6 overwinningen op rij is JVC tegen asv LEBO 2 tegen een gevoelige nederlaag opgelopen 2-4. Het jonge en behendige LEBO was veelal aan de bal en drukte JVC naar achteren, hetgeen resulteerde in enkele kansen voor de gasten, Colin Hondorp verrichte in deze fase enkele goede reddingen.

Bron: J.V.C. (Foto’s: Wesley Lulofs)

JVC daarentegen moest het hebben van snelle uitvallen, wat ook een aantal mogelijkheden opleverde. Echter zorgvuldigheid, overzicht en de sterke jonge keeper hielden de nul op het bord. In de 17e minuut was het LEBO dat de JVC defensie uit elkaar speelde en de 0-1 aantekende. Drie minuten later werd het 1-1 via Bram Bark, die fel doorjoeg op de LEBO verdediger. Dit was tevens de ruststand.

In het 2e bedrijf eenzelfde spelbeeld, JVC moest achteruit en LEBO had veelvuldig balbezit. Dit leverde over en weer grote kansen op, doch goed keeperswerk van de beide doelmannen en slordig afronden hielden de wedstrijd open.

Tien minuten voor tijd was het LEBO dat de ban brak en na een mooie actie op de achterlijn de 1-2 aantekende. JVC richte zich op, hetgeen een aantal grote kansen opleverde, het was echter LEBO dat de score uitbouwde tot 1-4. De wedstrijd was gespeeld en David Ambriola bracht met een fijn stiftje de 2-4 eindstand op het bord.

Al met al een leuke en leerzame wedstrijd voor beide teams.

Meer info: Topklasse A