Teams inschrijven voor nieuw zaalvoetbalseizoen van 17 mei t/m 8 juni a.s.

Voordat de competitie start is het noodzakelijk de teams bij de bond in te schrijven. Voor het zaalvoetbalseizoen 2021/’22 is het mogelijk om van 17 mei tot en met 8 juni de inschrijvingen te regelen.

Bron: KNVB

Bij het inschrijven van teams komen zaken om de hoek kijken die goed zijn om te weten. Door hiermee rekening te houden kun je teams zo optimaal mogelijk indelen en beleven voetballers het meeste plezier aan voetbal.

Wijzigingen voor het nieuwe seizoen

De belangrijkste wijziging in het zaalvoetbal heeft betrekking op de piramide binnen het vrouwenvoetbal. Momenteel worden in samenspraak met de verenigingen de laatste plooien gladgestreken en wordt een besluit genomen over de verdere invulling van de structuur van de competitie voor vrouwen zaalvoetbal. Op de menukaarten is vooralsnog dan ook geen aanbod ingekleurd. Zodra er duidelijkheid is over de vastgestelde opzet communiceren we hierover.

Informatie per district

Vanaf 17 mei komt het inschrijfformulier voor deelname aan de nieuwe competities voor alle verenigingen beschikbaar in Sportlink Club. Bekijk op onderstaande pagina welk aanbod er geldt in de verschillende districten met de daarbij horende informatie.

TEAMINSCHRIJVING ZAAL

Geef een antwoord

error:
P
appzaalvoetbalonlinecom.wpapp

GRATIS
BEKIJK