Westerkwartier beleeft een teleurstellende hervatting van de competitie

0 0

Woensdagavond jl. was het dan eindelijk zover: de voetbalcompetitie in de Topklasse werd hervat. De zaalvoetballers van vv Westerkwartier hadden er zin in.

Ze begonnen dan ook prima aan de wedstrijd: Jacob Tjoelker vond Joey Hummel in de diepte en deze rondde keurig af: 0 – 1. Maar al heel snel kwam Hoogeveen op gelijke hoogte, met enig geluk via de kluts. Nadat de verdediging van Westerkwartier even geen druk op de bal hield, kon Hoogeveen ook nog eens de 2 -1 binnenschieten en liep Westerkwartier achter de feiten aan.

Vervolgens ontspinde zich een saaie wedstrijd in een (te) laag tempo. Hoogeveen trok zich terug op eigen helft en Westerkwartier speelde te plichtmatig. De schoten die er toch kwamen werden allemaal door de sterke Drentse keeper gepareerd: er was geen doorkomen aan. Hoogeveen wist ook nog 3 – 1 te maken uit een snelle tegenaanval.

In de tweede helft werd er, vreemd genoeg, door beide partijen niet meer gescoord, ondanks dat er voor beide partijen een overtalsituatie was en in de slotfase de meevoetballende keeper van Westerkwartier. Een niet verwachte en teleurstellende hervatting van de competitie.

Meer info: Topklasse F

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een antwoord

error:
P
appzaalvoetbalonlinecom.wpapp

GRATIS
BEKIJK