Westerkwartier is het even helemaal kwijt

Het loopt de laatste weken even niet bij de zaalvoetballers van V.V. Westerkwartier. Blessures lijken de hoofdoorzaak. Vrijdagavond jl. in Sportcentrum Leek ontbraken Joey Hummel, Jurn Wagenaar en Sale Rozema.

Bron: V.V. Westerkwartier

Tijdens de eerste tien minuten leek er geen vuiltje aan de lucht: Delano Dussel school op de paal, Menco Oedzes raakte de lat en Dussel scoorde, maar dit zuivere doelpunt werd door de matig leidende scheidsrechter Koster om onduidelijke redenen afgekeurd.

Na twaalf minuten scoorden de gasten uit Drente wel: 0 – 1 uit een vrije trap, die nooit gegeven had mogen worden. Vlak voor de rust herstelde Westerkwartier zich toen Rutger van de Veen Menno Tjoelker vond en deze rondde bekwaam af: 1 – 1.

Na rust scoorde Hoogeveen direct en weer moest Westerkwartier in de achtervolging. Menno Tjoelker vond Rick Renkema en daar was de verdiende gelijkmaker: 2 – 2. Maar weer was het Hoogeveen die direct op voorsprong kwam: 2 – 3.

Westerkwartier overleefde een ondertal situatie en koos in de laatste vijf minuten voor de meevoetballende keeper. Dat kwam ze duur te staan: Hoogeveen profiteerde en Westerkwartier verloor de wedstrijd met 2 – 5.

Maandag weer verder als WMC uit Winschoten op bezoek komt in Leek.

Meer info: Topklasse F

Geef een antwoord

error:
P
appzaalvoetbalonlinecom.wpapp

GRATIS
BEKIJK