ZAALVOETBAL ONLINE

Dé zaalvoetbalsite van Nederland !!!

Westerkwartier pakt in kraker de volle buit

2 min read

In Sportcentrum Leek werd het een echte Topklasse kraker tussen vv Westerkwartier en de studenten van Drs. Vijfje.
Westerkwartier speelde zelfbewust, met druk naar voren en scoorde al na drie minuten toen Jacob Tjoelker Sale Rozema lanceerde: 1-0.

Bron: V.V. Westerkwartier

Het zag er goed uit bij de zwarthemden van Westerkwartier die voor het eerst konden beschikken over de van de Leekster Eagles overgekomen schutter Delano Dussel. Dussel -sterk aan de bal en een dodelijk schot- bewees in deze wedstrijd direct zijn meerwaarde door zowel de 2-1 (na een onderschepping) als de 3-3 (op aangeven van Rick Renkema) voor zijn rekening te nemen. Vijfje maakte het Westerkwartier moeilijk in deze spectaculaire wedstrijd met hun bewegelijke systeem en pas diep in de tweede helft wist Dussel dus de 3-3 te maken.

De thuisclub bleef vol voor de winst spelen en had tegenslag toen Rutger van der Veen geel kreeg en Vijfje een twee minuten overtal mocht uitspelen. Het drietal Dussel, Menno Tjoelker en Renkema, in samenwerking met doelman Erwin Heidinga, stond echter goed en Vijfje wist amper tot een goed schot te komen.

Uiteindelijk werd Menco Oedzes de matchwinnaar toen hij na een scrimmage voor het doel van Vijfje de afvallende bal
van zo’n tien meter afstand snoeihard in de kruising veegde en Westerkwartier op 4-3 zette. In de laatste vijf minuten speelden de studenten met een meevoetballende keeper, maar Westerkwartier stond wederom tactisch sterk en hield de fel bevochten drie punten in eigen huis.

Voor meer info (programma, uitslagen en video’s) verwijzen wij u naar de pagina: Topklasse F

Geef een antwoord

error:
P
appzaalvoetbalonlinecom.wpapp

GRATIS
BEKIJK