0 0
Leestijd:44 Seconden

In de laatste competitiewedstrijd van het seizoen gebeurde alles 5 minuten voor tijd. Het was een gelijkopgaande wedstrijd in “Sportcentrum Leek” tussen thuisclub Westerkwartier en de gasten uit Leeuwarden, LAC Frisia Futsal.

Bron: V.V. Westerkwartier

Bij rust stond Westerkwartier met 1-2 achter, maar dat maakte Menco Oedzes weer ongedaan door eerst iemand gruwelijk te poorten om vervolgens de bal hard en hoog in het dak te punteren: 2-2 (mooiste doelpunt van de avond).

Met nog 5 minuten op de klok en een 4-4 tussenstand werd het ‘Joey Hummel’ tijd. De spits, die lang geblesseerd was en node werd gemist, scoorde binnen vijf minuten een zuivere hattrick en legde de laatste nog eens panklaar neer voor de sterke Rick Renkema.

Einduitslag 8-4, een prettige overwinning en voor Westerkwartier een zesde plaats in de eindrangschikking van de Topklasse.

Meer info: Topklasse F